TURER

TURER

Det finns många anledningar till att ta en tur med båt i Göteborgs skärgård. Kanske vill man pröva lyckan på en fisketur, se djurlivet på fågel- eller sälsafari eller bara njuta av en fin kväll till sjöss efter en god middag på Tulhuset. Lägga till stund med båten vid Vinga eller någon annan hamn och kanske delta i den spontana allsång som ofta förekomer fina sommarkvällar här ute i väster. Oavsett vad ni har för önskemål så tveka inte med att höra av er - Vi kan ordna det mesta för sällskap upp till 12 personer. Boka via kontaktformuläret eller ring 0705 - 88 42 66


Sälsafari

I Göteborgs skärgård finns det ganska gott om säl, och man kan nästan garantera att få se några sälar ligga på ett skär och sola magarna.

 

Makrillfiske

Makrillen är lite av en symbol för fisket här i Göteborgs skärgård, och när tillgången är god som nu så är det nästan garanterat att ni återvänder hem med ett leende på läpparna. Redskap finns på båten, så det enda ni behöver ha med er är en eller ett par goda vänner.

...och är det så att ni känner er osäkra på att rensa och filéa Makrill så hjälper jag er gärna med några fiskar samtidigt som ni lär er att rensa och filéa själva.


Hummerfiske

När säsongen är inne så är turerna med hummerfiske populära. Boka ett par dagar i förväg så hinner jag lägga i några tinor som vi kan vittja. Skulle oturen vara framme så kanske vi får nöja oss med Makrill och Krabba. Men med 50 års erfarenhet av fiske i dessa vatten så kan jag nästan lova att ni inte åker hem tomhänta.


Avsked

Många vill få den sista vilan i havet, och vi ser till att en sådan ceremoni sker med stor värdighet och att den blir ett fint minne.